Kvalitetsmässan 2017

Den svenska välfärden förändras i takt med nya tider, nya utmaningar och nya möjligheter. Digitalisering, innovationer och nya idéer för bättre verksamheter är en förutsättning för att behålla en välfärd i världsklass. Den 14-16 november finns vi på plats på Kvalitetsmässan för att demonstrera hur våra produkter bidrar till denna utveckling.

Kvalitetmässan på Svenska Mässan i Göteborg är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling. Mässan bjuder på en blandning av yrkesmässig vardagsnytta, tankeställare och intressanta föreläsningar.

Stratsys kommer att finnas på plats för att presentera och demonstrera vår plattform och våra produkter. Vi kommer även att hålla tre intressanta semininariepass, läs mer om innehållet i dessa längre ner på sidan.

Välkommen till vår monter B06:13 så berättar vi mer om hur du kan förenkla ditt arbetsliv med hjälp av Stratsys!

Våra seminarier under Kvalitetsmässan

Joakim Stattin och Erika Gräns berättar om tidsbesparing, ordning och reda samt tydlighet i uppgiftsfördelningen! Ta del av hur 30 kommuner, däribland Älvdalens kommun, har ökat sin effektivitet med mötesverktyget RunYourMeeting.

Ulrika Munkby bjuder på praktiska exempel på hur smarta verktyg specifikt framtagna för utbildningssektorn kan underlätta skolans resursplanering, systematiska kvalitetsarbete och hantering av statsbidrag.

Föreläsningen med Jens Ingelsäter från DirSys och Ida Kronberg från Stratsys fokuserar på hur efterlevnaden av GDPR ska kunna säkerställas över tiden - som en naturlig del i organisationens informationssäkerhetsarbete. Demo av DIGFrame-modulen i Stratsys.

Kom och mingla med oss på Kvalitetsmässan!

På onsdagen klockan 16.30 bjuder vi in till mingel i vår monter. Anmäl dig och dina kollegor här. Obs ej bindande.