Stratsys företag

Driv företaget framåt och nå era mål snabbare genom att planera, genomföra och följa upp i Stratsys plattform.

Stratsys plattform för företag

Alla företag vinner på att drivas effektivt. Att utnyttja resurser på bästa sätt för att nå målen snabbare. Ta hjälp av Stratsys för att lyfta till nästa nivå. Med våra kraftfulla verktyg kan ni genomföra de beslut ni fattar och driva utvecklingen framåt på rätt sätt. Tillväxt och lönsamhet? Med Stratsys får ni bättre förutsättningar att växa.

Plan it, do it, review it

Stratsys lösning gör det enkelt att planera, genomföra och följa upp. Det är ordning och reda och alla på företaget har sin personliga att göra-lista där aktiviteterna har en röd tråd till den strategiska planen, mötet eller projektet där de skapats.

Transparens och kommunikation genom organisationen

Stratsys visualiserar målnedbrytningen och tillgängliggör informationen på alla nivåer i företaget. Medvetenhet och förståelse skapar fokus och engagemang till att jobba mot de gemensamma målen. Enhetlig styrning och rapportering skapar transparens och driver ständiga förbättringar.

Alla vet vad de ska göra och när

Lika enkelt som det är att visualisera mål och strategier är det också att följa upp måluppfyllnaden i olika delar av företaget. Med en personliga att göra-lista vet alla vad som ska göras, och när. Allt på ett och samma ställe i Stratsys plattform.

Resultatuppföljning i realtid med minimal arbetsinsats

Tydlig visualisering möjliggör fokusering på avvikelser och förbättring. Transparent och relevant information från ansvariga medför ansvarstagande och ger kvalitetssäkrat beslutsunderlag.

Välkommen till Stratsys, en värld där styrning och uppföljning är enkelt, tydligt och stimulerande.

Webinar: Målstyrning och uppföljning för företag

Se vårt webinar om målstyrning och uppföljning för företag. Ange din e-postadress för att ta del av webinaret:

Aleris

Pia Malm på Aleris kan dela in livet i "före och efter Stratsys" där livet efter Stratsys har betytt tydlig målstyrning, uppföljning och ordning och reda.

Läs mer >

Tele2

Andreas Peev, kundansvarig på Tele2 med ansvar för Göteborg Stad, har använt verktyget för sitt arbete med goda resultat. 

Läs mer >

Bostads AB Mimer

Bostads AB Mimer har som målsättning att vara Sveriges bästa bostadsföretag år 2020 och införde därför Stratsys för att underlätta verksamhetsstyrningen.  

Läs mer >

Krister Gavelius

Seniorkonsult

krister.gavelius@stratsys.se

T: +46 70 6214781

Boka en demo

Vi kontaktar dig inom 24 timmar för att boka en tid som passar dig!