Planera och följ upp verksamheten i Stratsys

När flera personer ska planera, genomföra och följa upp saker tillsammans blir det lätt krångligt. Med produkterna i Stratsys plattform vet alla inblandade vad som gäller för att skapa ordning och reda i verksamheten genom  att göra rätt sak i rätt ordning. Det är enkelt att ha koll på status i hela verksamheten och det går snabbt att få fram analysunderlag och rapporter.

Planera vad som ska göras

Stort som smått, allt börjar med en plan av något slag. Det kan vara allt från ett möte med ett fåtal deltagare till en verksamhetsplan för hela organisationen. Utifrån planen skapas aktiviteter som ska utföras av ansvariga personer.

Genomför det som planerats

Alla användare har en personlig att göra-lista som samlar aktiviteter från alla produkter. Det kan t ex vara aktviteter från en verksamhetsplan, ett projekt eller ett möte. Alla har koll på vad som ska göras, vem som gör det, och när det blivit gjort.

Följ upp och analysera det som gjorts

När som helst går det att se status på genomförandet, vad som är gjort och vad som släpar efter. Har vi gjort alla de där sakerna som bestämdes på mötet eller i planen? Kan vi ta till vara och sprida goda exempel till fler delar av organisationen? Med Stratsys får du snabbt svar på dina frågor.

För branscher

Våra kunder finns i flera olika branscher. Klicka på din bransch nedan för att se hur vi kan hjälpa just din verksamhet.

Kommun

Läs mer >

Myndighet

Läs mer >

Region & Landsting

Läs mer >

Företag

Läs mer >

Healthcare

Läs mer >

Medlemsorganisation

Läs mer >

Säkerhet

Att våra användares data hanteras säkert är högsta prioritet för oss.

Läs mer >

Integration

Stratsys Integration Services är en öppen integrationsplattform med färdiga adaptrar mot många system.

Läs mer >

Film om Stratsys

Kolla in vår film som förklarar nyttan med Stratsys på tre minuter.

Se filmen >

Stratsys-appen

Ladda ner Stratsys-appen och få alla dina åtgärer i mobilen eller på paddan. Version 2.0 ger dig också möjlighet att hantera dina möten direkt i appen.

Läs mer >

Utbildning

Våra generella administratörsutbildningar har ett standardiserat innehåll med fokus på systemövergripande förståelse.

Läs mer >

Vill du ha mer info om Stratsys?

Fyll i din mailadress och få de senaste nyheterna direkt till din inkorg.